
Klassisk eggerøre med røkelaks
- 2 Porsjoner
- 4 Porsjoner
- 6 Porsjoner
- 8 Porsjoner
Ingredienser
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Eggerøre til hverdags eller til koldtbordet
Slik gjør du
Knekk eggene i en bolle og pisk sammen med gaffel.
Ha smøret i en stekepanne og smelt det på medium varme. Tilsett eggene og rør de sammen med en slikkepott. Ha i salt og pepper.
Når eggerøren har den riktige konsistensen ta de av varmen og tilsett finhakket gressløk.
Server på en tallerken med røkelaks og godt brød.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5


Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker

Crispy Chicken Burger med chipotle mayo

Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney

Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw

Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing

Quinoa og avokado på glass

Buddha Bowl

Mango chicken bowl