Klassisk eggerøre med røkelaks
10 min |
Ingredienser
3 stk
store egg
1 klype
hakket gressløk
1 ss
smør
1 klype
salt og pepper
200 g
røkelaks
4 skiver
godt brød
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Eggerøre til hverdags eller til koldtbordet
Slik gjør du
Knekk eggene i en bolle og pisk sammen med gaffel.
Ha smøret i en stekepanne og smelt det på medium varme. Tilsett eggene og rør de sammen med en slikkepott. Ha i salt og pepper.
Når eggerøren har den riktige konsistensen ta de av varmen og tilsett finhakket gressløk.
Server på en tallerken med røkelaks og godt brød.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5