Gryte av kylling lårfilet med tomat, bønner og hvitløk
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Fantastiske farger, utsøkt smak
Slik gjør du
Finhakk løken og hvitløken. Brun kyllinglårfileten i en stor gryte. Tilsett hvitløk og løk. Brun i omtrent 1 minutt.
Tilsett tomatpuré og brun i ytterligere ett minutt.
Tilsett buljong, hermetiske tomater og timian.
Kok i omtrent 15 minutter på svak varme.
Ha i bønnene og smak til med salt og pepper.
Dryss gjerne litt fersk timian, gressløk eller annet fersk krydder over rett før servering.
Server gjerne med godt brød, salat eller ris.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl