![Skjermbilde 2022-02-08 162326](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2022/02/10074547/Skjermbilde-2022-02-08-162326.png)
Syltet rødløk
10 min |
Ingredienser
2 stk
Rødløk i skiver
3 dl
vann
2 dl
eddik
1 dl
sukker
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Skrell, og skjær løken i tynne skiver
Kok opp en blanding av vann, eddik og sukker.
Når blandingen koker, tilsett rødløk i skiver.
La løken koke i 8-10 minutter.
Løken er klar til å serveres direkte etter koking, men kan med fordel avkjøles i væsken, enten i gryta hvis servering samme dag, eller ha i et tett glass og sett i kjøleskapet. Løken har god holdbarhet og kan nytes over flere middager.
Håper det smaker!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
![](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2020/04/09134140/Eltefritt-grytebr%C3%B8d-300x137.png)