Verdens beste boller
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Deilige luftige boller til dager du vil kose deg litt ekstra.
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene unntatt smør i en kjøkkenmaskin, elt eigen i ca 10min på sakte fart, tilsett så smøret i kalde terninger, elt til deigen blir smidig og glatt, ca 15-20 min på sakte fart.
La deigen heve i 60 min, form så deigen til hva du måtte ønske deg, boller, hamburgerbrød, brød, skolebolle etc
Hev deigemnene på et lunt sted til dobbel størrelse, gjerne på platen under ett kjøkkenhåndkle.
Pensle bollene med egg, og stek de på varmluft i 210 grader i 6-10 minutter
Avkjøl bollene på en rist.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl