Vi er stolt vinner av SMAK 2020. Dessverre stengte en hel bransje bare få dager etter messen lukket ned, vi ser frem til å komme ut på messer igjen for å begeistre med gode smaksopplevelser, kunnskap og hyggelige samtaler igjen.

Under finner du juryens begrunnelser:
«Vestfold Fugl har valgt et standkonsept som er virkelig inspirerende. Standutformingen er gjennomtenkt fra A til Å. Her har man tenkt på gjenbruk, å se hele riggen i ett -hvor standen kan pakkes rett inn i containerne før den fraktes til neste arrangement.

Det er gjenbrukt en rekke materialer fra produksjonslinja på en svært kreativ måte. Standen byr på en «hemmelig» tunnel som gir et innblikk i historien og produksjonen av råvarene – kylling. Standpersonalet viser ekte og troverdig engasjement for matrettene som samtidig gir en god stoppeffekt.

Dette er en stand full av historie, humor, kunnskap, som virkelig klarer å engasjere».
Juryen har bestått av Linnea Svensson (Greener Events), Silje Mortensen (Sixsides), Cecilie Ova Nielsen (Akershusgruppen) og Steen Ory Bendtzen (Oslo Met).
De jobbet seg frem til beste stand ut fra følgende kriterier: Helhetsinntrykk, kommunikasjon, miljø og bærekraft, søkelys på innovasjon, virkemidler som trekker besøkende til standen og standbetjening.