Vårens nyheter

Vårens nyheter

Vi utvider vår premium serie

Nå utvider vi vår Gårdsklekket serie! Denne gangen med to supersaftige spiseklare produkter. Kylling Confit og Kyllingfilet sous vide. Disse passer perfekt uansett om du driver en liten kafe eller en stor restaurant.

Sett vår Gårdsklekket kylling på menyen i dag og du får kvalitetsprodukter med en unik produkthistorie.

Vi bruker en saktevoksende rase, Ranger Gold, som klekkes på gårdene, kyllingene våkner til en omgivelse de skal vokse opp i, får direkte tilgang til vann og soyafritt fôr.

Gårdsklekket Sous vide filet ca 210 g

Gårdsklekket Sous vide filet er en porsjonspakket og spiseklart produkt. Vi har tilsatt hvitløk, timian, oregano og salt for å få en grunnsmak, men samtidig var vi forsiktig med krydringen som gjør at produktet kan enkelt gjøres om til ditt eget. Porsjonspakkene på ca 210 g noe som gjør det enkelt å bruke kun den mengden du trenger, kalkylen på kjøkkenet blir enklere, i tillegg til at du har ingen svinn på denne fileten. Produktet kommer som kjølevare og på grunn av sous vide prosessen er produktet ikke bare spiseklart, men har også en holdbarhet på hele 180 dager ut fra fabrikken.

Posene fileten kommer i er reheat poser, som gjør det enkelt å varme opp fileten i et vannbad eller åpne opp posen og sette fileten i ovnen for noen minutter. Server den gjerne også kaldt i en salat, sandwich eller wraps.

Et produkt som er svært anvendelig, enkelt å lykkes med, gir likt resultat for hver gang og kan serveres både kaldt eller varmt.

Gårdsklekket kyllinglår confi 2stk (ca 550g)

Gårdsklekket kyllinglår confi pakket 2 i en pose, posen veier ca 550g som tilsvarer ca 100 g med fett, og to lår med skinn og ben på ca 225 g hver. Her har vi brukt den tradisjonelle måten for confitering, og har kvernet kyllingskinn til fett og tilsatt hvitløk, timian og salt for å smaksette kyllingen med enkel grunnsmak. Produktet passer fint til å kunne sette ditt eget preg på den da grunnsmaken er veldig mild. Kalkylen for en rett med dette produktet på har aldri vært enklere og alle kan lykkes med produktet. Produktet kommer som kjølevare og på grunn av confiterings prosessen er produktet ikke bare spiseklart, men har også en holdbarhet på hele 180 dager ut fra fabrikken.

Posen lårene kommer i kan brukes til oppvarming igjen i et vannbad, eller sett kyllinglårene på et brett og stek dem i ovnen for å få dem gode og sprø. Server lårene hele eller riv dem av fra benet og server dem som «pulled chicken» kaldt eller gi dem en liten oppvarming i pannen eller i ovnen.

Uansett måten du ønsker å servere dem på får du alltid et godt resultat.

Trykk her for å kontakt med oss for en uforpliktende prat eller om du er interessert i en smaksprøve av disse spennende nyhetene!  

Eller sjekk ut vår ny inspirasjonsbrosjyre her