Vi søker
Stolt kokk og selger i OSLO & Trondheim som er villig til å gå den ekstra milen for å skape solide resultater

VESTFOLD FUGL er Den Stolte Hane sin merkevare innen storhusholdningsmarkedet. Vi har en STOLT HISTORIE og sterk posisjon hos både grossister og brukersteder. Vi legger i disse dager ut på en spennende reise, hvor vi skal rendyrke kyllingspesialisten og ta en sterk kategorikapteinrolle.

For å styrke vår posisjon og sikre at den sunne, norske og klimasmarte kyllingen havner på flere menyer trenger vi en dyktig selger med sterk matfaglig kompetanse og solide salgsferdigheter med oss på laget.
Arbeidet vil bestå i relasjonsbygging og salg til sluttkunder, mindre kjeder og grossister, herunder kundebesøk og oppfølging, demo og messer.

Vi ser etter deg som jobber selvstendig og strukturert, som kjenner markedet godt og som jobber smart og målrettet mot de store potensialene. Et arbeidsjern, som både er en inspiratør og jeger.

I «kofferten» har du med deg en sterk merkevare med stolt historie, de beste produktene og et solid utvalg av gode salgsverktøy og inspirasjon. Du blir en del av et lite, men kompetent team som både heier og tar vare på hverandre.

Bli med på vår spennende vekstreise – les mer om oss på www.vestfoldfugl.no og send meg en CV og kort søknadsbrev i dag – så tar jeg kontakt for en nærmere prat.

Christine , Direktør Storhusholdning & Industri
christine.sund@denstoltehane.no