Crispy red hot wings med syrlig blomstersalat
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Finkutt gulrot, fennikel og reddiker syltynt på mandolin og legg de kaldt vann. Kutt stangselleri i små terninger.
Smak til Creme fraiche med blue cheese, sitron og sort pepper. Rør så i halvparten av stangselleriterningene.
Stek kylling red hot wings i ovn eller airfryer til de er gylden og sprø, etter anvisningen på pakken.
Hell av vannet av de finkuttede grønnsakene og tørk lett av de før du vender de inn i dressingen.
Ha så over de spiselige blomstene.
Dressing:
Bland dijonsennep, honning og hakket frisk dill sammen. Pisk inn olivenolje og klem over saften av en sitron.
Dander de spiselige blomstene rundt de finkuttede grønnsakene.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5