sriracha-majo
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Hjemmelaget majones;
Bruk en bolle som ikke er for stor og vid og en god visp. En hurtigmikser eller stavmikser er også supert å bruke. Sørg for at alle ingrediensene har samme temperatur (kjøleskap- eller romtemperatur), og vær tålmodig og forsiktig når du begynner å spe med olje. Etter hvert, når du ser at du har en god emulsjon, kan du spe raskere.
Rør eggeplommer med Dijo, spe inn olje litt etter litt. Start med å røre inn oljen med en visp, deretter kan du øke til å piske inn oljen. Volumet av en teskje av gangen er nok i begynnelsen. Øk etterhvert mengden olje. Pass på at majonesen hele tiden er glatt og blank. Blir den tynnere er det fare for at den skiller seg. Du kan redde majonesen ved å tilsette litt vann før du fortsetter å spe, eller la være å tilsette resten av oljen. Ferdig majones skal være så tykk at den holder fasongen
Smak til majonesen med 3-5 ss Sriracha saus ( eller så sterk du vil ha den), klem så saften fra en ½-1 sitron over, ha i litt salt på slutten.
Server dippen med ditt favoritt Snack King produkt!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl