God tid til god mat PREMIUM
Sunday Roast
Pollo enchilado og grillet kaktus
Grillet kylling i Mole Coloradito
Grillet butterfly hel kylling i recado rojo
Flatgrillet kylling
Urte- og hvitløksbakt hel kylling
Sunday Roast Chicken a la Cru
Posjert kylling med ramsløk og parmesanskum
Cannelloni med konfitert kyllinglår
Mixiote kylling med meksikansk ris
Hjemmelaget kraft på hel kylling
Langtidsstekt kylling med karamellisert pære
Ovnsgrillet kylling med rotgrønnsaker, hasselnøtter og salvie
Høstlig kyllingsalat med tyttebærdressing
Øldampet helstekt kylling ala Ragnar
Hel kylling med bakte epler
Kyllinglår med rødbetsalat og valnøtter
Miso glaserte kyllingvinger
Ovnsgrillet hel kylling
Helstekt kylling med soya og honning
Saltbakt kylling
Urtestekt kyllingbryst
Konfitert kyllinglår
Kyllinggryte med tranebær
Kylling gulasj
Nirus Tikka Masala
Langtidsstekt kylling med urter, sitron og honning
Coq au vin blanc
Kremet kyllingpanne med spinat og paprika
Sort surdeigspizza med skivet kyllingfilet og sort oliventapenade
Grillet kyllingfilet med sort ris og pepperrotkrem
Black American Waffles – med kyllingfilet, ovnsbakt bacon og glaserte bjørnebær
Sort pasta med kyllingfilet
Kyllingburger med mørke surdeigsbrød
Ovnsbakt hel kylling med hvitløk, tomater og oliven
Confitert kyllinglår
Kyllingbryst med ramsløkkrem, grønnkål og frikassésaus